Моторни масла – сервиз

 

 Моторни масла – сервиз от ДеБи Ауто Груп ЕООД

          

www.avtomobilni-masla.com Разполага със авто сервиз за удобството на всеки клиент желаещ да си смени автомобилното маслото при нас.
В нашия авто сервиз можете да смените автомобилното масло и различните видове филтри (маслен, въздушен, филтър купе и горивен филтър) на автомобила си. Извършваме подмяна и монтаж на ангренажни комплекти, водни помпи. Можем да подменим охладителната течност (антифриза) или крушка на някоя от светлините. Също така предлагаме монтаж и демонтаж, баланс на автомобилни гуми. При закупуване на консумативите от нас ползвате отстъпки ! Авто сервизът работи с предварително уговорен час и дата! Моля, свържете се с нас на посочените телефони за връзка:0888502527 или 0888782461

 
Замисляли ли сте се колко силно е развитието на технологиите през последните години и колко сме улеснени всички от този напредък във всяка една област? Ако не сте, значи сега е времето да го направите. В 21 век, доста трудно може да се намери човек без автомобил, но за сметка на това много от вас не са наясно за какво служат съвременните моторни масла. Какво представлява моторното масло? Най-съществената роля на маслото е да смазва движещите се части на двигателя, за да се намали вътрешното триене и да се намали консумацията на гориво. Маслото трябва да защитава двигателя от вътрешна корозия, да предпазва от образуване на утайки и отлагания, да улеснява студеното стартиране като намали износването на двигателя, и да охлажда движещите се части на двигателя. Базовото масло определя и неговия вид – дали е минерално, синтетично или полусинтетично.