моторно масло от германия
Блог

Маслена кутия Castrol

Posted On юни 21, 2017 at 1:28 pm by / No Comments

Промените в маслото са основен елемент на автомобилното състояние. За някои тази проста част на поддръжката им дава усещане за постижение и по-близка връзка с техния автомобил. Други просто го открият като притеснение. Кастрол може да има търговия с нова технология, наречена Nexcel, която обединява маслото и канализира в едно отделно, без усилие сменяемо отделение.
Организацията твърди, че смяната на устройството е само 90 секунди. Вместо да изчерпва маслото за обща промяна, целият Nexcel се замества всеки път. В този момент Castrol възстановява използваните отделения и повторно използва течностите вътре в различни масла.
Селективната единица на крайно благоприятните купувачи на самолета Aston Martin Vulcan има възможност да бъде първата, за да види дали Nexcel удовлетворява натрупването. Освен това, не стрес, притежателят може да се изправи пред дисциплината на хипермобила. Както бе посочено от Castrol, Nexcel се е опитал да изпълни до 1.8G и може да потопи до 158.5 галона масло за момент.
Технологията също така дава възможност на Castrol да направи специални минерални смеси, които да съответстват на различни мотори. "Днес не можете да се уверите, че правилното масло ще бъде използвано, така че колко масло може да бъде направено по поръчка, е ограничено." "Nexcel е отличителен и може да продължи. До Autoblog.
Приемайки Nexcel е победа, Кастрол установява, че може да се приземи в основната улица на автомобила за около пет години. Организацията отсега твърди, че е в разговори с "няколко" производители на автомобили за възможното актуализиране на технологиите. Докато промените биха били много по-бързи, някои любители може да се отдръпнат от това, че са били забити в петрол само от една самотна марка.
CASTROL РЕЙНВЕНТИ ПРОМЯНА НА НЕФЕКЛА: РЕВОЛЮЦИОННАТА ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ПРОИЗВЕЖДА ПРОМЯНА НА ПРОМИШЛЕНИЯ
Маслената клетка Nexcel, лесна за смяната единица, съдържаща едновременно моторно масло и канал, предава преобладаващото моторно изпълнение и подобрена екологична управляемост
Новата иновация дава възможност за смяна на маслото в рамките на 90 секунди, повече от 13 пъти по-бързо, отколкото при обикновена смяна на маслото от 20 минути
Автомобилът Aston Martin Vulcan ще бъде основният автомобил, включващ иновациите на Nexcel
Лондон, четвъртък, 8 октомври 2015 г. - Днес Castrol изпраща Nexcel, нова прогресивна иновация, която обозначава най-критичното развитие на петрола в историята на автомобила.
Рамката предлага на производителите и водачите три основни предимства при изпълнението, приспособяването и управляемостта:
Castrol демонстрира, че Nexcel води до намаляване на отделянето на въглероден диоксид (CO2) на токови двигатели. Освен това иновациите са готови за още една ера на моторни масла, произведени с точност, които пренасят допълнително моторно изпълнение и ползи от CO2.
Nexcel развива усъвършенстването на петрола и е чисто и чисто за сервизите, което му дава възможност да предложи на клиентите по-приспособими и изгодни административни решения.
Маслените клетки се събират след употреба, като се избягва разхищаването на използваното масло. Това масло може отново да се пречисти отново в невероятни мазнини. По невероятния шанс на Nexcel да бъде монтиран на всеки автомобил на планетата днес, ще бъдат освободени повече от 200 000 улични танкери от необработено масло, всяка година.
Главният изпълнителен директор на "Кастрол" Пол Уотърман заяви: "Ние вярваме, че това е най-големият скок напред в иновациите в областта на промяната на нефта в историческия феномен на двигателя на запалването, архитектите на Кастрол са пионери в своята област и са мислили за наистина творчески иновации. След почти тригодишна работа, когато индивидите виждат предимствата в изходящите потоци и ремонтирането и освен това значителните природни предимства, те ще попитат защо не е станало известно време наскоро. "
Рамката на Nexcel е изпробвана върху обхвата на моторите от малките градски автомобили до мощните мощни двигатели в най-жестоките условия. Тя работи лесно дори и при екстремни спирания до 1.8G, подобно на превозно средство, движещо се със скорост от 100 километра в час, което спира да умре за 1.6 секунди. Също така, рамковият поток от нефт е изпитан до 600 литра в минута - от 10 до 20 пъти по-забележителни, отколкото в обикновения автомотор на пътници.
Ричард Парри-Джоунс, пионер в областта на автомобилната индустрия и администратор на консултативния съвет на Nexcel, заяви: "От изключителния шанс, че обмисляте цялата история на Кастрол, те са били тенденционери, използвайки науката, за да подобрят изпълнението на маслата си и Nexcel говори за едно от най-критичните си развития.Тя предлага отговор за проблем, който се разширява по радарната степен на производителите и когато иновациите на Nexcel се развиват значително институционализирани, хората ще попитат защо го направихме по друг начин . "
Рамката ще бъде оборудвана като стандарт в новия Supercar на Aston Martin Vulcan. Уличните автомобили, снабдени с Nexcel, се разчитат на поколение в рамките на пет години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *