Ford-T 1910
Блог

JEEP WRANGLER

Posted On юни 22, 2017 at 10:40 pm by / No Comments

Jeep Wrangler има епично стабилна и развиваща се фенска база. В случай, че не сте фен на Wrangler, може да се окаже, че не можете да преминете извън неговите особености и дефекти. Въпреки това, има много хора, за които това е мотивацията зад причината, поради която тяхното обожание е толкова дълбоко за Wrangler.

През последните няколко десетилетия това е истинският избор на истински любим автомобил, в по-голямата си част заради някои наистина готини елементи и способности, подобно на изключителната си поразителна външна и офроуд бойна сила, отразена в обширната предна охрана и невероятно високата повърхност Свобода на действие, в допълнение към други неща.

След това отново има прекрасно грубо пътуване и лошо улично обслужване, както и ограничен полезен товар и вътрешно пространство, което може да попречи на някои купувачи на автомобили. Във всеки случай, като се има предвид, че сделките на Wrangler продължават да растат, е защитено да приеме, че повече промени в Wrangler пренебрегват (или разбират) дефектите си. И така, какво го прави толкова необикновено за тях? Тук стигаме до основата на повсеместното присъствие на Jeep Wrangler.

Какво ще кажеш да започнем с недостатъците на Wrangler. Някои от тях са съвсем ясни и трудни за пренебрегване. По същество е начинът, по който се грижат по улиците, да бъдат напълно бедни и да предложат до голяма степен неловко пътуване, което дори и най-любимите ви феновете на Wrangler биха допуснали. Ограниченото помещение за съхранение е тест за отдалечени пътуващи и пътуващи по улиците - нещо като голямо изпитание за машината, която е най-у дома си. Нещо повече, неговата ефективност не е един от най-основаните костюми, или (новите модели нормални около 18-19 mpg се присъединиха).

Груб терен 

Независимо от това, всеки един от тези дефекти се пренебрегва без усилие, когато имате автомобил, който ви позволява да карате по всякакъв вид повърхност без неудобство от какъвто и да е участък от въображението, включително рок, сняг, кал и пясък. Освен това, когато имате също и превозно средство, което можете доброволно да преминете на свободно време, недостатъците нямат огромен ефект.

Несравним необработен терен. Когато обсъждаме качествата на Wrangler, трябва да започнем със своята удивителна способност да се справяме почти с всякаква повърхност и територия без никаква трудност. Това се дължи предимно на шофирането с четири колела, висока свобода и силна, гъвкава външност.

Забележителен стил. Wrangler е само една малка част от превозните средства, които до голяма степен са запазили несъмненото си и обичайно изглежда да е идентично за доста дълго време. Украсена с огромни охрана, наистина известна решетка и огромни гуми, тя не може да бъде смесена за каквото и да било друго превозно средство.

Асоциация с американската история. Колосалният бум на привлекателността на Wrangler произлиза от начина, по който е направен от американец и има солидна асоциация с вероятно най-забележителните части от нашата история. Смята се, че е един от роднините на Willys MB, известното военно превозно средство от САЩ, което в по-голямата си част е използвано като част от Втората световна война за наблюдение и транспортиране на полезен товар и факултет в кръстовища.

Широк изглед на избора. Има безброй вътрешни и външни репрограми, които собственици на Wrangler могат да разглеждат. Можете да избирате между най-добрия и деликатен покрив на покрива. В този момент можете да изберете полуметални подвижни или напълно обкръжени метални входове. Jeep също предлага на купувачите на Wrangler много възможности за избор по отношение на изпълнителните части, например избор на различни релси за разклащане, лебедки, охрана и диференцирани стражи, за да дадат някои примери. Това прави Wrangler отличен сред най-адаптивните превозни средства, които са на разположение, а това допълнително е мотивацията зад причините, поради които има толкова голям брой дистрибуторски части за него.

Наистина не е толкова трудно да се разбере защо Wrangler притежава способността да се движи такава огромна и непоколебима след толкова дълго време. Нещо повече, начина, по който иновациите продължават да се движат, шансовете са тези неудобства просто ще станат още по-малко критични, което означава, че Wrangler fandom тук остава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *