Магазин

Home Масло Castrol Масло Castrol Magnatec Professional E 5W20 FORD 1Liter.
Промоция!
castrol_magnatec_professional-e-5w-20-for_1l

Масло Castrol Magnatec Professional E 5W20 FORD 1Liter.

21.00лв. 14.30лв.

Новият! Cstrol MAGNATEC Professional E 5W20

Cstrol MAGNATEC Professional E 5W20 е синтетично масло съдържа интелигентни молекули, които се прилепят  към вашия двигател и създават  допълнителен слой, който предпазва при студено стартиране на вашия двигател.Cstrol MAGNATEC Professional E 5W20 е помогнал на шофьорите да защитят своите двигатели за почти 20 години от както е разработено, като предоставя незабавна защита от момента на стартиране. Друго предимство е, че Cstrol MAGNATEC Professional E 5W20 използва по-малко гориво в сравнение с други масла, като ви позволява да карате  до 500 км. на година допълнително. Осигурява защита по време на критичния период на загряване и след това.  Осигурява отлична защита при екстремно студен старт на двигателя.

Дали Cstrol MAGNATEC Professional E 5W20 е подходящ за моята кола?

SAE 5W-20, Meets Ford WSS-M2C948-B
Двигатели: Бензин и дизел
Интервал на смяна: 20 000 км
Произход: Германия

Изчерпан

Описание на продукта:

Масло Castrol Magnatec Professional E 5w20 FORD 1Liter.- е синтетично масло съдържа интелигентни молекули, които се прилепят  към вашия двигател и създават  допълнителен слой, който предпазва при студено стартиране на вашия двигател.

Cstrol MAGNATEC Professional E 5W20 е помогнал на шофьорите да защитят своите двигатели за почти 20 години от както е разработено, като предоставя незабавна защита от момента на стартиране. Друго предимство е, че Cstrol MAGNATEC Professional E 5W20 използва по-малко гориво в сравнение с други масла, като ви позволява да карате  до 500 км. на година допълнително. Осигурява защита по време на критичния период на загряване и след това.  Осигурява отлична защита при екстремно студен старт на двигателя.

Използването на моторно масло Castrol Magnatec Professional E 5W-20 може да намали значително износването на двигателя в критичния начален период, когато той най-силно се нуждае от надеждна защита. Системата за микрофилтрация, използваната напълно синтетичнна технология и зеленият цвят на маслото осигуряват изключителността и качеството на продукта.

Дали Cstrol MAGNATEC Professional E 5W20 е подходящ за моята кола?

SAE 5W-20, Meets Ford WSS-M2C948-B

ACEA: API SN/CF, BMW Longlife-04, C3, Dexos-2, MB 229.31, VW 502 00, VW 505 00
Двигатели: Бензин и дизел
Интервал на смяна: 20 000 км
Произход: Германия

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Масло Castrol Magnatec Professional E 5W20 FORD 1Liter.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *