Да пропуснем ли смяната на масло?

Да пропуснем ли смяната на масло?

Да пропуснем ли смяната на масло?

В случай, че въпреки всичко, което използвате автомобил с вътрешно горене мотор, вие вероятно има или стикер на предното стъкло или някаква компютърна актуализация, разкривайки ви, когато се нуждаете от следващата си промяна на маслото. Обикновено идва твърде бързо и струва повече, отколкото бихте имали нужда. Германските производители на RobinOne се нуждаят от вас да се откажете от промяната на петрола си толкова често и да мислите, че просто трябва да почиствате петрола си у дома си.

RobinOne е основно диализа за вашия автомобил. Това е филтрираща притурка, която изхвърля суспендирани частици, подредени и вода, които изсушават маслото ви след известно време и поставят безпогрешното масло отново в автомобила ви. RobinOne е малка, удобна кутия с помпа и уникален канал вътре. Включвате го в батерията на автомобила си за управление, поставете една тръба в дистрибутора, където живее пръчката ти, поставете другата тръба в пълнежа на маслото и включете машината. Той циркулира маслото на двигателя ви, изхвърляйки всички неща, които обикновено сте изхвърлили, като смените маслото си.

Хората, които стоят зад RobinOne, казват, че в зависимост от склонността ви към шофиране, това може да увеличи живота на вашето масло до 124 000 мили. Ще трябва да изчистите петрола си на всеки 6200 мили за град / кратко отделно шофиране или на всеки 12 400 мили. Независимо от всичко, което те предписват, сменяте канала си с петрол на всеки 37 000 мили, а след всеки 20 дезинфектанти заменяте канала на RobinOne. Тя трябва да работи с различни видове масло в различни мотори, просто не използвайте подобен канал за различни видове.

В случай, че сте подложени на стрес над неща като почистващи препарати и други жизненоважни вещества, които се отделят, RobinOne не уточнява нищо за това, което ни забавя при увеличаването на очакваната продължителност на живота на петрола. Хората в RobinOne препоръчват да използвате тест за масло, като MotorCheckUp, и да смените маслото си в случай, че той не преминава маршал след дезинфекциране.

RobinOne е достъпен за предварителна обработка чрез усилията си за купуване на индийски стоки с цена от $ 150 (с нормална цена на дребно от $ 299). В случай, че размишлявате кои канали ще струват, те трябва да получат още $ 40. В случай, че тя се запълва и в допълнение създателите казват, че това е така, би могло да помогне на резервните пари (приемането на използването на повторно използваното масло показва добре за мотора) и би спестило петрол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Related Posts

BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianPolishPortugueseSpanishUkrainian

Enter your keyword