История на маслата Motul

История на маслата Motul

История на маслата Motul

Създадена в Ню Йорк повече от 150 години назад през 1853 г., MOTUL има своите основи в бизнеса за китово масло, използван за осветление. Притежавана от Рокфелер Груп и работеше като архив на Standard Oil Company, организацията по-късно бе контролирана и продължава да работи от Swan Finch и през 1919 г. става известна като Swan Finch Company.

След като е изградила централното си командване в САЩ, компанията Swan Finch разширява своя бизнес с мазнини и започва да изпраща в Европа. През 1932 г. семейство Zaugg, френски търговец, закупува компанията Swan Finch, но запазва името на марката MOTUL. Цялата операция се премества във Франция, а марката MOTUL – е реставрирана като френска марка.

Концентриран върху засилването на непоколебимото качество и изпълнение на мехлемите, MOTUL промени значително бизнеса с петрол, като създаде няколко от първите в света и следователно се представи, за да оформи историческата фона на двигателните масла.

1953 – изпращането на първото в света Multigrade моторно масло.

1966 г. – изпращането на първото полу-синтетично моторно масло в света.

1971 – изпращането на първото 100% синтетично моторно масло в света.

До днес MOTUL продължава по своя конвент за доставяне на преобладаващи качествени мехлеми, като превръща механичното си развитие в истински предмети за автомобилния свят. От турбо двигателните масла до каталитичните ауспуси до спирачните течности и трансмисията, MOTUL е и продължава да бъде предпочитаното име.

Една естествена познавателна асоциация, MOTUL е събрала своите усилия за създаване на по-чисти и по-екологични продукти. MOTUL допълнително е поставил ресурси за повторно използване на програмите, предлагайки на клиентите по-чист и по-екологичен начин на живот.

Точно сега, със седалище в Париж, Франция, линията MOTUL на продуктите с първокласно изпълнение се продава в 65 нации днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Related Posts

BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianPolishPortugueseSpanishUkrainian

Enter your keyword