Какво трябва да знаем за автомобилните гуми?

Какво трябва да знаем за автомобилните гуми?

Какво трябва да знаем за автомобилните гуми?

Вашите гуми са основно начинание и като се има предвид, че е много трудно просто да ги подценявате, трябва да преминете през целия етап на гаранция (във всеки случай). Тук са съветите на Car Tiressome за най-усъвършенствания метод, за да получите най-дълъг живот от подреждането на гумите:
Гумата се завърта: Никое превозно средство няма 50/50 тегл. Дисперсия отпред назад, а предните гуми виждат алтернативно подреждане на тревогите от спирането и завиването. Преместването на гумите Ви на временни гаранции от 8000 км осигурява дори износване и отлична управляемост и грижа за тях.
Подходящо подуване: Недостатъчните гуми са ужасни новини! Те ще носят неравномерно поради промененото им впечатление, те ще ви струват пари, доколкото по-висока устойчивост и лоша ефективност, а притеснението от прегряване може да доведе до преждевременно разочарование на гумите. Проверявайте нивото на подуване във всеки един момент веднъж месечно, като използвате подходяща гума за качество.
Подреждане на колелата: Помислете за някой, който се разхожда с един крак, изкривен настрани. Тази обувка ще се носи неравномерно, по-голямата част от петата, и това е почти същото като това, което се случва при лошо подреждане на колелата. Една гума се опитва да контролира превозното средство към друг път и се влачи недалеч от другите три гуми. След кратко време, протекторът на гумата ще се почисти по вътрешния или външния ръб. В случай, че виждате признаци като постоянно теглене от другата страна или необходимост да държите колелото небалансирано, докато шофирате в права линия, шансовете се нуждаят от подреждане на колелата. Опитайте се да не отлагате тази подробна информация за грижата за колата!
Както казахме, е твърде лесно да подценявате гумите си … направо до точката, в която има проблем и се забивате встрани от улицата или в паркинг гараж с ниво. Не е трудно обаче да се възползвате максимално от подреждането на гумите. Просто вземете съветите, които казахме, внимавайте за стъпките и страничните стени и ги оценявайте от време на време, а гумите ви трябва да са полезни за дълго време на добро, солидно администриране!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Related Posts

BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianPolishPortugueseSpanishUkrainian

Enter your keyword