Масла за скоростна кутия

Масла за скоростна кутия

Масла за скоростна кутия

Механичните скоростни кутии се разчитат да изпълняват в условия на висока топлина и преобладаваща тежест; И в ситуации, които редовно се олющват с пръст, се справят с флосам, джетсам и вода. Без задоволителна увереност, рифове ще се носят грубо. Ще трябва да замествате части по-често, да сменяте маслото още по-често, и за да го направите всичко възможно, ще срещнете хардуерен престой. За да се бори с неприятните условия, LE предлага разнообразие от мазила, които са изключително подробни за приложенията на механични предавателни кутии.

Три основни свойства при избора на трансмисионно масло

Маслото за облекло е направено от два основни сегмента: базово масло и добавени вещества. Добавените вещества създават привлекателни свойства и задушават нежеланите. Добавеният пакет от субстанции е основата на изпълнението на мазнините и здравият гръбнак ще осигури изпълнението и застраховката, която ви е необходима. Когато избирате скоростното масло, има три основни приписания, които трябва да имате предвид:

Матрица за масла с масла

Едно – Маслото на апарата трябва да остане термично стабилно и да не се окислява при високи температури, като по този начин се държи далеч от изработката на наклон или лак. Защитата на маслото от окисляване ще се разпространи в изчерпани и заместващи интериоми. Когато се съмнявате в палеца, за всяко повишаване на температурата на течността над 60 градуса по Целзий (10 градуса), окисляването значително ще намали живота на маслото.

Две – Ако имате приложение на предавателна кутия, която е интензивно подредена или подложена на затъмняване, изисквайте адаптиране на маслото с екстравагантни свойства. Маслото за екипировка с добавено ЕП вещество ще осигури повърхностите на апарата срещу извънредни тежести.

Транспортното масло трябва да се бори със замърсяването, което влиза в рамката, особено водата. Маслото трябва да има капацитет да се демулсифицира, което отчита простото изтласкване на водата от скоростната кутия.

Търсете елементи, които съдържат Duolec.

Дуолек Лаборатория за добавки против износване

Duolec® е изключителен флуид на Li, който действа двойно действащ, враждебен към износване и изключителна добавена стойност за веществото. Последицата от прогресивна иновация, съставена специално за употреба в лепила за лека екипировка, Duolec е термично инициирано добавено вещество, което дава синергични свойства на мазнината. В случай, че сте заети с по-малко време на престой и по-малко замествания на части. Вземете повече за Duolec.

Прочетете историята за успеха на клиентите на Duolec

Разберете как организацията на хартия в Кънектикът може да излезе с разочарование и да намали оползотворяването на жизнеността чрез използване на лубрикант Duolec Vari-Purpose Gear Lubricant.

Добавете масла (ЕП)

Смазочен материал Duolec Vari-Purpose Gear (1601-1610, 1302, 1304)

Двукомпонентният лубрикант на Duolec® е предназначен специално за смазване на скоростните кутии. Известен е със своята устойчива метално залепваща дейност, като осигурява катерене. Основата на такетиращото масло е Duolec, рестриктивното двойнодействащо вещество на LE, което дава както обезболяващо, така и абсурдно тегло. Вследствие на прогресивната иновация, планирана специално за употреба в масла, екипировката на Duolec разширява качеството на масления филм и е снабдена с температури, за да даде защитен слой, който изглажда металните повърхности и ограничава въздействията на всеки контакт, като намалява решетката и избягва повърхностното износване , Нещо повече, като добавка на течност, Duolec няма да бъде пресято от мазнината.

Характеристики на смазка Duolec Vari-Purpose Gear Lubricant

Съдържа свойства на ЕП за борба със значителните тежести

Остава термично устойчив, противопоставя се на окисляването и подготовката за тиня

Изолира бързо от водата

Поддържа качеството и дебелината на филма

Остава вкус, се придържа към зъбни колела

Не съдържа твърди вещества, които могат да бъдат изхвърлени при филтриране

Смазка Duolec Syn Gear (9815-9846)

Приложение Duolec Syn

Двукомпонентната смазка Duolec® Syn Gear е планирана с 100% инженерна базова течност, за да гарантира фантастично изпълнение с висока и ниска температура. Произведената основна течност допълнително осигурява сигурност на окисляването, което допринася за дългия живот на маслото и намаляването на прекомерното преориентиране на маслото. Смазката Duolec Syn Gear може да издържи невъобразимото натоварване и тревоги от съществени приложения на задълженията, например пневматични модули. Той осигурява продължителна работа и дълъг срок на приложение за тези скъпи апарати, включително тези, които са представени на температурни крайности. Duolec Syn Gear Lubricant се опитва да избягва подреждането на складовете при приложения с висока температура и няма да се отдели след известно време. Мехлемът допълнително осигурява изключителни свойства на нискотемпературния поток, осигуряващи скорост сред най-студените нови бизнеси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Related Posts

BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianPolishPortugueseSpanishUkrainian

Enter your keyword