Не купувайте тези неща от фирмата, която ви е продала колата

Не купувайте тези неща от фирмата, която ви е продала колата

Не купувайте тези неща от фирмата, която ви е продала колата

Независимо дали сте закупили автомобила си нов или използван, е наложително да го поддържате легитимно и да използвате чудесни нови части. Всичко, което се счита, машина на ум, като машина, е просто на равна нога със своите части. За някои нови части да е така, както е възможно, тя е подходяща за закупуване на нови от търговец, или използвана или възстановена от уникален доставчик на части. По-типичните нови части, независимо от това, могат редовно да бъдат откривани значително по-евтини в близкия магазин за намаления или в магазините за части за автомобили. Това са пет неща, които можете да закупите от вторичните продажби, без да се откажете от качеството или непоколебимото качество.

1. БАТЕРИЯ

За няколко автомобила батериите за замяна от търговеца могат да струват повече от два пъти повече от една подобна батерия от дистрибуционен център или магазин за части за автомобили. Независимо от факта, че има много марки автомобилни батерии там, по-голямата част от тези марки се произвеждат от скромен сбор от производители. Тези значителни производители доставят невероятни батерии за замяна, които по правило ще работят по подобен начин и допълнително на OEM (уникален производител на оборудване) батерия от дилъри.

2. Маслото на двигателя

Няколко търговци предлагат моторно масло, което е обозначено с логото на конкретния ви производител. Очевидно производителите на автомобили наистина не правят свои собствени петрол. Те основно го получават от един от огромните доставчици, плетат на логото си и го предлагат на премия. За каквато и да е продължителност от време, когато купувате законна марка на моторно масло, която отговаря на определенията, намерени в ръководството на вашия притежател, ще се сблъскате със сходно изпълнение и маслен живот като търговския знак.

3. Светлини

Светлините се износват постоянно, а заместванията могат да бъдат изключително скъпи в случай, че ги получите от вашия търговец. Простите халогенни копчета могат да струват в много долари, докато ксеноновите глобули могат да струват стотици. Търговските разходи за тези копчета могат да бъдат обикновено разходите за подобни гранули, открити в мрежата или в магазин за части за автомобили.

4. ГУМИ

Търговците и веригите за гуми често предлагат точно същите неща, освен търговците да внимават, че просто предават най-скъпите марки, които имат най-забележителните общи приходи. Независимо дали търсите скъпи марки, предлагани от търговеца или всички по-разумно оценени марки, получете ценности от огромните вериги за гуми и някои магазини за майка и поп. Сега и отново можете да спестите много долари за точно същото.

5. Автомобилни покрития

Когато се затопли навън, е умна мисъл да покрие автомобила ви, за да го охлади и да осигури боята и вътре. Вашият търговец най-вероятно ще предложи автомобилно покритие за вашия правилен модел, който придружава логото на услугата, но това лого няма да даде допълнителна сигурност на Вашия автомобил. Можете да намерите превъзходно покритие в магазин за части за автомобили, магазин за продажба на дребно или онлайн за една четвърт от търговските разходи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Related Posts

BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianPolishPortugueseSpanishUkrainian

Enter your keyword