Статично или конвенционално моторно масло?

Статично или конвенционално моторно масло?

Статично или конвенционално моторно масло?

Произведено или традиционно, което е по-доброто масло? Многобройни зъбни колела ще се закълнат с произведено масло, докато по-пестеливите автомобилни собственици могат да вземат решение за обичайните, поради по-ниските разходи и реалността, независимо от това, че отговарят на най-малко указания. Подобни чувства обикновено не се спонсорират от много автономни логически изследвания и това е причината, поради която ААА разследва произведени и традиционни масла от пет случайно избрани марки, за да разберат дали има някакви различия.

Асоциацията на автомобилите премина през асортимент от тестове, изследващи как температурата, механичното срязване и различните фактори повлияха на последователността. Освен това се опитаха масла за нестабилност, които асоциацията изяснява, може да има предложения за употреба на нефт поради изчезване и да се харесат за напускане на магазините и окисляване. Когато се стигна до запазване на консистенцията при различни температури и при тревога от механичното срязване, произведените масла, като цяло, се извършват по същество превъзхождащи всичко, което е нормално. Конструираните масла също бяха по-малко нестабилни и те изчистиха по-малко магазини. Едната територия, където нямаше никакъв критичен контраст, беше колко бързо оксидите биха се оказали.

Тези резултати ясно показват, че произведените масла в по-голямата си част имат свобода на действие по отношение на моторните застраховки, така че ако се надявате да дадете на автомобила най-дълъг живот, който е възможен, това е вероятно благоприятно начинание. AAA казва, че традиционното масло все още отговаря на критериите за моторно масло, така че все още е добре да се използва в автомобил. Също така, като се има предвид изключителният клъстер на марките на петрола и техните отличителни линии на масла, има вероятност алтернативното решение на масла да доведе до донякъде различни резултати. Във всеки случай, като една от няколкото безплатни изпитания за контрастите между видовете масла, които познаваме, тестът на ААА трябва да бъде попълнен като общ наръчник, който е по-солиден от клюките.

В случай че наистина трябва да се кандидатирате отгоре надолу с последиците от разследването на ААА, можете да разгледате пълния преглед на сайта на организацията тук. Просто докоснете връзката с отчета и ще имате възможността да разгледате купища графики и специализирани изображения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Related Posts

BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianPolishPortugueseSpanishUkrainian

Enter your keyword